Η διαδικασία συγκομιδής λεβάντας είναι η πιο εντυπωσιακή εργασία που θα δείτε ποτέ!

Υπάρχουν λίγα πράγματα που συνδυάζουν ομορφιά, γραφικότητα και μεθυστική μυρωδιά. Τα χωράφια όμως που είναι γεμάτα με ανθισμένη λεβάντα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια της συγκομιδής, οι οργανωμένες σειρές με τα μοβ άνθη σε αντίθεση με τους εργαζόμενους, πετυχαίνει μια πραγματικά όμορφη αντίθεση.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη εποχή για τη συγκομιδή της λεβάντας. Εξαρτάται από το μέρος και το λόγο που θα θελήσει κάποιος να τη χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν 3 γνωστά είδη: Η Αγγλική λεβάντα (Lavandula augustifolia), η λεβαντίνη (Lavandula x intermedia που είναι υβρίδιo) και η Γαλλική\Ισπανική λεβάντα (Lavandula stoechas).

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε προϊόντα όπως το σαπούνι, τα αρωματικά σακουλάκια ή τα αιθέρια έλαια που βοηθούν στη χαλάρωση και τη μείωση του στρες.

Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες με τις υπέροχες λεβάντες και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.


Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Η διαδικασία συγκομιδής λεβάντας είναι η πιο εντυπωσιακή εργασία που θα δείτε ποτέ! Η διαδικασία συγκομιδής λεβάντας είναι η πιο εντυπωσιακή εργασία που θα δείτε ποτέ! Reviewed by Μη μου πεις on 11:42 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.