Άνδρας στη Γαλλία έθαψε το σκύλο του ζωντανό και ο κόσμος τώρα απαιτεί να τον τιμωρήσουν με τον μέγιστο βαθμό.


Σχεδόν 300.000 άνθρωποι έχουν υπογράψει μία αίτηση για έναν άνθρωπο ο οποίος έθαψε τον σκύλο του ζωντανό προκειμένου να τιμωρηθεί στον μέγιστο βαθμό.

Αυτό συνέβη έπειτα από την ανεύρεση ενός γαλλικού Μαστίφ το οποίο είχε θαφτεί μέχρι το λαιμό σε ένα έδαφος αποβλήτων στο Carrieres-sur-Seine, δυτικά του Παρισιού το Σάββατο.

Ο άνθρωπος που τη βρήκε δήλωσε στο γαλλικό πρακτορείο ότι το σκυλάκι είχε δεθεί με ένα σακί πέτρες μέσα στη γη ώστε να μην μπορεί να ελευθερωθεί.
 Όπως ανέφερε, «μόνο το κεφάλι της ήταν ορατό και ήταν δύσκολο να δει κανείς την ποσότητα της γης που την κάλυπτε.
Το «σοκαρισμένο και αφυδατωμένο» σκυλάκι διεσώθη και μεταφέρθηκε σε μια κτηνιατρική κλινική.

Όπως μετέδωσε το France 24, ο 21χρονος ιδιοκτήτης έχει εντοπιστεί και συλληφθεί και η εξήγηση του ότι το ζώο είχε φύγει μακριά δεν δείχνει να είναι και πολύ πιθανή.
Πηγή: telegraph.co.uk (via)
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Άνδρας στη Γαλλία έθαψε το σκύλο του ζωντανό και ο κόσμος τώρα απαιτεί να τον τιμωρήσουν με τον μέγιστο βαθμό. Άνδρας στη Γαλλία έθαψε το σκύλο του ζωντανό και ο κόσμος τώρα απαιτεί να τον τιμωρήσουν με τον μέγιστο βαθμό. Reviewed by Μη μου πεις on 7:18 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.