Σέρνει το σκύλο του για να τον κάνει μπάνιο. Ο σκύλος όμως έχει άλλη άποψη!

Πολλές φορές βλέπουμε βίντεο με σκυλιά και τους ιδιοκτήτες τους. Κάποια είναι τρυφερά και γεμάτα αγάπη ενώ άλλα είναι απλά αστεία. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει και το παρακάτω βίντεο, το οποίο μπορεί να προκαλέσει μόνο γέλιο.

Ένας Φιλανδός άνδρας προσπαθεί με απίστευτη ηρεμία, αφοσίωση και υπομονή να κάνει το σκύλο του να μπει στο νερό μαζί του. Είναι προφανές πως το βίντεο απαθανατίστηκε για να δείξει ο άνδρας πως μπορεί κανείς να βάλει τον τετράποδο φίλο του στο νερό αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω δεν τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα 8 ετών σκύλο ράτσας Great Pyrenees ή αλλιώς Ορεινός Πυρηναίων, ο οποίος δείχνει ατάραχος σε κάθε προσπάθεια του ιδιοκτήτη του όσο απαλά και γλυκά αν του μιλάει και τον παρακαλάει. Μάλλον έχει άλλα σχέδια για να περάσει ευχάριστα την ημέρα του.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το αστείο φινάλε και σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Σέρνει το σκύλο του για να τον κάνει μπάνιο. Ο σκύλος όμως έχει άλλη άποψη! Σέρνει το σκύλο του για να τον κάνει μπάνιο. Ο σκύλος όμως έχει άλλη άποψη! Reviewed by Μη μου πεις on 12:54 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.