Ο Βασιλιάς των κρίκων είναι Έλληνας - Χρυσός ο Πετρούνιας!!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Το χρυσό μετάλιο πήρε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Με μια άψογη εμφάνιση όπου κυριολεκτικά τα σχοινιά των κρίκων έμειναν ακίνητα και με μια έξοδο που θα την θυμόμαστε για πάντα βαθμολογήθηκε με το καταπληκτικό 16 και συντελεστή δυσκολίας 6,80!
Δεν άγγιξε το τέλειο, ΗΤΑΝ τέλειος.
Άφησε πίσω του δεύτερο τον χρυσό ολυμπιονίκη του Λονδίνου Βραζιλιάνο Αρθούρ Ζανέτι με 15,766β. (6,70). Το χάλκινο μετάλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιαζίν με  15,700β. (6,80). Μπράβο στον Λευτέρη Πετρούνια που για άλλα μια φορά έκανε τους Έλληνες περήφανους σε πολύ δύσκολες εποχές.
Αυτό είναι το πρώτο μετάλλιο για την ελληνική γυμναστική μετά από 12 χρόνια, τότε που στην Αθήνα το 2004 ο Δημοσθέσης Ταμπάκος είχε κατακτήσει κι αυτός το χρυσό στους κρίκους.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο Βασιλιάς των κρίκων είναι Έλληνας - Χρυσός ο Πετρούνιας!! Ο Βασιλιάς των κρίκων είναι Έλληνας - Χρυσός ο Πετρούνιας!! Reviewed by Μη μου πεις on 11:22 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.