Αυτός είναι ο πιο θλιμμένος Χρυσός ολυμπιονίκης και θα λυπηθείς όταν μάθεις το λόγο


Με δάκρυα (και όχι χαράς) ο Βορειοκορεάτης Ri Se-Gwang είναι ο τρίτος αθλητής που καταφέρνει να πάρει χρυσό μετάλλιο στην Ιστορία της χώρας του, ωστόσο ο Ολυμπιονίκης φαίνεται πιο λυπημένος από ποτέ!
Εκτός από τον τελικό των κρίκων, όπου το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, χθες διεξήχθησαν και άλλoι δύο τελικοί στην ενόργανη γυμναστική. Στο άλμα των ανδρών το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Σε Γκουάνγκ Ρι από την Βόρεια Κορέα, ο οποίος συγκέντρωσε 15.691 βαθμούς, αλλά ήταν ίσως ο πιο θλιμμένος νικητής που ανέβηκε ποτέ σε βάθρο!
Τα μάτια του αλλά και η έκφραση του προσώπου την ώρα που άκουγε τον εθνικό ύμνο της Βόρειας Κορέας, φανέρωναν συναισθήματα λύπης και ανείπωτης θλίψης.

Αισθανόταν λυπημένος όπως έσπευσαν να σχολιασουν χιλιάδες τηλεθεατές, για την γεύση ελευθερίας που πήρε στο Ρίο και που ο ίδιος στερείται στη πατρίδαπ του τη Βόρεια Κορέα όπου βασιλεύουν οι Κιμ Γιογκ Ουν και η προπαγάνδα του!

Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που σχολίαζαν στα social media για τη θλίψη του αθλητή, δίνοντας του κουράγιο καθώς πίσω στη πατρίδα του βρίσκονται τα δικά του άτομα, ή οικογένεια του..
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αυτός είναι ο πιο θλιμμένος Χρυσός ολυμπιονίκης και θα λυπηθείς όταν μάθεις το λόγο Αυτός είναι ο πιο θλιμμένος Χρυσός ολυμπιονίκης και θα λυπηθείς  όταν μάθεις το λόγο Reviewed by Μη μου πεις on 12:50 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.