Ο Μικρός Ραφαήλ Ζητά Την Βοήθειά Μας - Ας βοηθήσουμε όλοι Κοινοποιήστε

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ Κοινοποιήστε

«Βοηθήστε μας» 

Η αδυναμία της οικογένειας να καλύψει τα έξοδα που απαιτούνται για την επέμβαση του μικρού Ραφαήλ είναι που την αναγκάζει να στραφεί στη βοήθεια όλων μας, κάνοντας έκκληση για στήριξη και συμπαράσταση.

«Όσο μπορούμε κάνουμε κουράγιο για να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, παρά τις στερήσεις και τις δυσκολίες. Ειδικά σε αυτό το παιδί έχουμε ρίξει όλο μας το βάρος. Είναι ανήσυχος, δεν κοιμάται. Θέλουμε όποιος μπορεί να μας βοηθήσει. Οι εποχές είναι δύσκολες, όμως όποιος έχει τη δυνατότητα ας το κάνει. Η καθημερινότητά μας είναι πολύ δύσκολη», μας είπε με πόνο ψυχής ο πατέρας του μικρού παιδιού κ. Σκέντζας, που εκλιπαρεί όποιον διαβάσει αυτό το ρεπορτάζ να συνδράμει, βοηθώντας το αγγελούδι του.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πατέρα του μικρού Ραφαήλ , Στέλιο Σκέντζα στον αριθμό  6907699262.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο Μικρός Ραφαήλ Ζητά Την Βοήθειά Μας - Ας βοηθήσουμε όλοι Κοινοποιήστε Ο Μικρός Ραφαήλ Ζητά Την Βοήθειά Μας - Ας βοηθήσουμε όλοι Κοινοποιήστε Reviewed by Μη μου πεις on 9:02 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.