ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΥΛΗ, ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!! (ΦΩΤΟ)

ΒΑΡΥ ΥΔΩΡ Ή ΤΡΙΤΙΟΝ.

Πριν από μέρες αναρτήθηκε σε μια ξένη ιστοσελίδα μια ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τον κόσμο για την αντικατάσταση του τσιπ αναγνωρίσεως στους ανθρώπους, για το οποίο έχει γίνει τόσος πολύς θόρυβος, με βαρύ ύδωρ ή τρίτιον.
Ο θόρυβος για τα τσιπάκια σταμάτησε ως δια μαγείας, γιατί ήταν δαπανηρά, χρειαζόταν χειρουργική επέμβαση για την τοποθέτησή τους, εντοπιζόταν εύκολα στον οργανισμό και μπορούσαν να αφαιρεθούν και ο αποδεχόμενοι από ανάγκη δυσανασχετούσαν για πολλούς προσωπικούς ή θρησκευτικούς λόγους.

Οι σατανάδες εξουσιαστές ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ (200γρ.) ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΩΝ ΒΑΡΕΩΣ ΥΔΑΤΟΣ (ένα μικρογραμμάριο ισούται με ένα εκατομμυριοστό του γραμμαρίου), το οποίο ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΠΟΤΟ – ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ – Ο ΛΗΠΤΗΣ και το αντιλαμβάνεσαι από τα καρκινώματα του οργανισμού λόγω της ραδιενεργείας.

ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ-ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ – ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΡΙΤΙΟΥ ΤΟΤΕ Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.

Αυτή η μέθοδος, είναι οικονομικότερη, περισσότερο ύπουλη και ασυγκρίτως πιο επικίνδυνη από το τσιπάκι.

Διαβάζοντας την ανακοίνωση αυτή, μου λύθηκε μια απορία.
Πρόπερσι είχε πάει τα παιδιά του στην Ντισνεϊλαντ στο Παρίσι ‘ενας φίλος, και αντί για εισιτήριο -πληρώσανε το αντίτιμο – τους σφράγισαν τον καρπό του χεριού τους χωρίς να φαίνεται τίποτε, και τους είπαν ότι ισχύει για τέσσερις μέρες, « βάζαμε-μου είπε- τον καρπό μας μπροστά σε μία κάμερα και άνοιγε η μπάρα εισόδου».
Έσπαγα το κεφάλι μου τι μπορεί να ήταν το υγρό που διάβαζε η κάμερα αλλά και δεν έφευγε με το πλύσιμο.
Στην ίδια ανακοίνωση διάβασα επίσης ότι ΜΕ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 8-10 ΜΙΚΡΟΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΤΡΙΤΙΟΥ.
Και άρχισα να κάνω πονηρές σκέψεις . «Θου φυλακή τω στόματί μου».
Σχόλιο diadrastika: Σίγουρα η πληροφορία φαίνεται να είναι σημαντική, ωστόσο την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.
diadrastika
Υ.Γ: Το «Μakeleio.gr» αναδημοσιεύει την είδηση αυτούσια αλλά με κάθε επιφύλαξη και χωρίς να την υιοθετεί
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΥΛΗ, ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!! (ΦΩΤΟ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ: ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΦΙΑΛΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΥΠΟΥΛΗ, ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ!!! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Μη μου πεις on 8:39 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.