Γονείς αγόρασαν σε 2χρονη ακρωτηριασμένη κούκλα για να μοιάζει με την ίδια.

Harmonie-Rose Ivy Allen ήταν μόλις 11 μηνών όταν διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα Β. Ως αποτέλεσμα, η μικρή από την πόλη Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου έπρεπε να ακρωτηριαστεί και στα 4 άκρα της. Όταν της δόθηκε πρόσφατα μια ειδική ανάπηρη κούκλα, η Harmonie τελικά βρήκε μια φίλη που μπορούσε να σχετιστεί μαζί της.
«Μαμά. Είναι ακριβώς σαν εμένα» είπε η Harmonie που είναι πλέον 2 ετών σύμφωνα με το ABC News. Η κούκλα ήταν τροποποιημένη από την εταιρία A Step Ahead Prosthetics, με έδρα τις ΗΠΑ. Σκοπός της εταιρίας είναι να κάνει τις κούκλες American Girl να μοιάζουν ακρωτηριασμένες. Οι γονείς στέλνουν τις κούκλες για να τις τροποποιήσουν χωρίς χρέωση ώστε τα παιδιά με ακρωτηριασμένα άκρα να μην νιώθουν τόσο διαφορετικά και αποξενωμένα λόγω των ακρωτηριασμών. Πηγή fanpage.gr
Οι γονείς του κοριτσιού διαχειρίζονται τη σελίδα Hope 4 Harmonie στο Facebook. Εκεί έγραψαν: «Όπως μπορείτε να δείτε, έχει ήδη αγαπηθεί πολύ σε αυτό το σπίτι και ξέρω πως θα είναι για πάντα η καλύτερη φίλη της Harmonie.»
Η Harmonie ήταν μόλις 11 μηνών όταν διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα Β.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Γονείς αγόρασαν σε 2χρονη ακρωτηριασμένη κούκλα για να μοιάζει με την ίδια. Γονείς αγόρασαν σε 2χρονη ακρωτηριασμένη κούκλα για να μοιάζει με την ίδια. Reviewed by Μη μου πεις on 4:15 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.