Δεν πίστευα πως υπάρχουν καλοί ανθρωποι..Η Ρεάλ έδωσε δουλειά σε άστεγο και..

Ρεάλ Σοθιεδάδ προσέφερε δουλειά σε έναν άστεγο που κοιμόταν έξω από το γήπεδό της, επιβεβαιώνοντας τον πραγματικό σκοπό ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου σε μία κοινωνία.
Το κοινωνικό πρόσωπο έδειξε η Ρεάλ Σοθιεδάδ, η οποία προσέφερε δουλειά σε έναν άστεγο άντρα, ο οποίος τον τελευταίο καιρό κοιμάται έξω από το γήπεδο της ομάδας, το "Ανοέτα".
Ο Ρουμπέν Βιτοριάνο είχε μείνει άστεγος τα τελευταία τρία χρόνια και μαζί με τον σκύλο του, εδώ και οκτώ μήνες, έχει βρει καταφύγιο έξω από τη θύρα 20 του γηπέδου στο Σαν Σεμπαστιάν, με τη βοήθεια των κατοίκων της γειτονιάς Αμάρα Μπέρι, που του έδιναν ρούχα και χρήματα.
Οι άνθρωποι του συλλόγου του έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψει για την ομάδα και να βγάλει κάποια χρήματα, ώστε να αρχίσει μία νέα ζωή. Αρχικά, του προσέφεραν δίμηνη σύμβαση που αφορά σε εργασίες για τη συντήρηση του γηπέδου.
"Δεν πίστευα ότι υπάρχουν καλοί άνθρωποι πια. Μετά από τόσα χτυπήματα, η ελπίδα είχε χαθεί", εξομολογήθηκε ο 35χρονος άντρας σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού "Televisión Murciana".
Ο Βιτοριάνο θα βάψει τις πόρτες του γηπέδου και εάν ανταπεξέρθει στα καθήκοντά του, θα ανανεωθεί η σύμβαση με τον σύλλογο. Προς το παρόν, έχει χρησιμοποιήσει τα πρώτα χρήματα που πήρε για να νοικιάσει ένα μικρό διαμέρισμα στην περιοχή, ώστε να σταματήσει να κοιμάται στους δρόμους με τον τετράποδο φίλο του.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Δεν πίστευα πως υπάρχουν καλοί ανθρωποι..Η Ρεάλ έδωσε δουλειά σε άστεγο και.. Δεν πίστευα πως υπάρχουν καλοί ανθρωποι..Η Ρεάλ έδωσε δουλειά σε άστεγο και.. Reviewed by Μη μου πεις on 10:16 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.