ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! «ΈΣΒΗΣΕ» ο μικρός «πολεμιστής» της ζωής Κωνσταντίνος Τσίμπος!

ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! «ΈΣΒΗΣΕ» ο μικρός «πολεμιστής» της ζωής Κωνσταντίνος Τσίμπος!

Στη γειτονιά των αγγέλων μένει πλέον ο μικρός Κωνσταντίνος…

Η είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη στο πανελλήνιο.
Ο μικρός ήρωας Κωνσταντίνος Τσίμπος, δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή, μία μέρα μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ. Δάκρυα και οδύνη για το αγγελούδι…
Ολόκληρη η Ελλάδα κινητοποιήθηκε
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας, είχαν ευαισθητοποιηθεί στην έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου, η οποία είχε ζητήσει την οικονομική στήριξη του κόσμου για να συγκεντρωθεί το ποσό των 455.000 δολαρίων που απαιτείτο για να νοσηλευτεί σε ειδική κλινική του εξωτερικού.
Εφυγε» από τη ζωή χθες το απόγευμα ο μικρός Κωνσταντίνος Τσίμπος από το Αργος που πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, τα τελευταία 2,5 χρόνια της σύντομης ζωής του. Ο μικρούλης πρόσφατα είχε μεταβεί στην Αμερική, σε κλινική του Σιάτλ, για να υποβληθεί σε μια καινούργια θεραπεία, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η είδηση του θανάτου του μικρού Κωνσταντίνου έχει σκορπίσει θλίψη και οδύνη στο πανελλήνιο. Στις 15.00 το μεσημέρι στο Κεφαλάρι Άργους, συγγενείς και οι φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον μικρό ήρωα που έφυγε τόσο σύντομα από τη ζωή.
Η περιπέτεια του μικρού Κωνσταντίνου
Το μόλις 6 ετών αγοράκι από το Άργος, που διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία άγγιξε ολόκληρη τη χώρα, καθώς άνθρωποι από κάθε γωνιά της Ελλάδας, είχαν ευαισθητοποιηθεί στην έκκληση που είχε κάνει η μητέρα του Αγγελική Νικολακοπούλου.
Και μπορεί ο μικρός αγωνιστής μαζί με τους γονείς του να έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι, ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν εκεί και έτσι μία ημέρα μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Κωνσταντίνος «έφυγε»… τα θερμά συλλυπητήρια από την ομάδα του vip news 

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! «ΈΣΒΗΣΕ» ο μικρός «πολεμιστής» της ζωής Κωνσταντίνος Τσίμπος! ΘΛΙΨΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ !! «ΈΣΒΗΣΕ» ο μικρός «πολεμιστής» της ζωής Κωνσταντίνος Τσίμπος! Reviewed by Μη μου πεις on 4:34 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.