Ο 30χρονος οδηγός ντελίβερι που έπεσε με το μηχανάκι και η έκκληση για βοήθεια της αδελφής του


Ο 30χρονος Γιώργος Ιωαννίδης, εργαζόταν ως ντελίβερι στην Κατερίνη όταν εξαιτίας  ενός ψιλόβροχου έπεσε με το μηχανάκι του και πλέον νοσηλεύεται σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα. 
Η αδερφή του, Μαρία, το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει ώστε ο αδερφός της να χαμογελάσει ξανά!
Η σελίδα της εκπομπής στο Facebook ανέβασε τον αριθμό λογαριασμού που μπορεί κάποιος να βοηθήσει οικονομικά τον Γιώργο Ιωαννίδη:
Βλέπετε τα στοιχεία στη φωτογραφία παρακαλώ κοινοποιηστε να βοηθησουν περισσότεροι ..
Μια προσευχη και μια βοήθεια Ο καθένας μας. Συγκινητικό, ανθρώπινο και αληθινό. Ο πόνος καταλαγιαζει Όταν τον μοιράζεσαι. Ας Βοηθήσουμε φίλοι μου.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο 30χρονος οδηγός ντελίβερι που έπεσε με το μηχανάκι και η έκκληση για βοήθεια της αδελφής του Ο 30χρονος οδηγός ντελίβερι που έπεσε με το μηχανάκι και η έκκληση για βοήθεια της αδελφής του Reviewed by Μη μου πεις on 3:45 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.