ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

Ο Jack Stevens είναι μόλις 15 μηνών όμως έχει κερδίσει ήδη πολλές φορές την μάχη του για την ζωή.
Αυτούς τους μήνες λοιπόν έχει κάνει το νοσοκομείο δεύτερο σπίτι του. Ο μικρός έχει γεννηθεί με σύνδρομο της υποπλαστικής αριστεράς καρδίας (ή “HLHS” – Hypoplastic Left Heart Syndrome), που σημαίνει πως το αριστερό μέρος της καρδιάς του δεν λειτουργεί κανονικά!
Το παιδί από το Χαρλτπουλ, έχει περάσει την μικρή του ζωή στο νοσοκομείο έχοντας υποβληθεί σε συνολικά 9 εγχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες τέσσερις ανοιχτής καρδιάς! Επίσης, όπως πληροφορήθηκε το athensmagazine.gr, έχει περάσει εγκεφαλικό, ενώ έχει χρειαστεί τρεις φορές ανάνηψη!
Επιτέλους όμως επέστρεψε σπίτι του και όπως λένε οι γονείς του είναι πλέον πολύ καλά. Ο μπαμπάς του, Chris, αναφέρει: “Έχει περάσει τόσα πολλά σε τόσο λίγο διάστημα και είναι περίφημα πλέον. Γνωρίζαμε για την κατάστασή του πριν γεννηθεί και πέρασε τους πρώτους 5 μήνες του στο νοσοκομείο”.
Εμείς να ευχηθούμε πλέον το παιδί να είναι σιδερένιο και να έχει μόνο καλή τύχη!
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! Reviewed by Μη μου πεις on 6:40 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.