Έκκληση βοηθείας για μαθητή από τη Ρόδο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια

Την βοήθεια όλων μας ζητά οικογένεια από τη Ρόδο, το παιδί των οποίων νοσηλεύεται με σοβαρή ασθένεια σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Πρόκειται για τον Μανώλη Σπυράκη, μαθητή του Βενετοκλείου Γυμνασίου της Ρόδου, ο οποίος εδώ και αρκετούς μήνες νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ελπίδα, δίνοντας μάχη για να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο Γυμνασιάρχης κος Βασίλης Καλαποδάκης, επισήμανε ότι το κόστος που απαιτείται για την εξειδικευμένη θεραπεία του είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια και για τον λόγο αυτό γίνεται έκκληση για να βοηθήσουν όσοι μπορούν.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Βενετόκλειο Γυμνάσιο αναφέρεται:
«Ο Σπυράκης Μανώλης, μαθητής του σχολείου μας, πάσχει από νευροενδοκρινή όγκο (σπάνια περίπτωση καρκίνου) και από τις 2/2/16 υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία στο ογκολογικό τμήμα του “Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού"
Μετά από ένα χρόνο θεραπείας, τώρα χρειάζεται μια εξειδικευμένη ακτινοθεραπεία που γίνεται μόνο σε ιδιωτικό νοσοκομείο και το κόστος της υπολογίζεται στα 7.000€. Παρακαλούμε όποιον έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια γιατί έχει άμεση ανάγκη.
Λογαριασμός κατάθεσης: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 461/709698-47
ΝΟΥΧΑΪ ΤΑΤΙΑΝΑ – ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ»
Παρακαλώ Κοινοποιηστε όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει!!

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Έκκληση βοηθείας για μαθητή από τη Ρόδο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια Έκκληση βοηθείας για μαθητή από τη Ρόδο που πάσχει από σοβαρή ασθένεια Reviewed by Μη μου πεις on 6:55 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.