Συμβαινει Τώρα! ΑΜΕΣΗ Επέμβαση Του Στρατού Στη Χίο!!

Οισυνεχείς εξεγέρσεις των μεταναστών έχουν οδηγήσει τις αρχές στο να λάβουν μέτρα.
Εκτραχύνεται σταθερά, μέρα με τη μέρα η κατάσταση στο νησί.
Οι τελευταίες εξεγέρσεις των μεταναστών στη Χίο έχουν οδηγήσει τις τοπικές αρχές στο να λάβουν έκτακτα μέτρα
.Πιο συγκεκριμένα, τα μέτρα αυτά θα είναι για την προστασία των τοπικών στρατιωτικών μονάδων, αλλά και των κατοίκων. Ένα από αυτά είναι και η κινητοποίηση του στρατού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :  “Οταν Επισκέφθηκα Την Εισπρακτική” Μία Αληθινή Ιστορία Που Θα Δείξει Τον Δρόμο Σε Πολλούς Αγανακτισμένους Που Εκβιάζονται Καθημερινά
Από την Παρασκευή 18/11, έχει ήδη δοθεί εντολή να βρίσκεται σε ύψιστη ετοιμότητα η στρατιωτική διοίκηση Χίου (96 ΑΔΤΕ), ιδιαίτερα από τη στιγμή που μετανάστες οργανωμένα εθεάθησαν να προσπαθούν να εισβάλλουν στις κοντινές στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Σημειώνεται πως σε πολύ μικρή απόσταση από τις εγκαταστάσεις της ΒΙΑΛ, όπου και ξέσπασαν τα βίαια επεισόδια, υπάρχει το στρατόπεδο της Επιλαρχίας Αρμάτων Εθνοφυλακής (ΕΑΡΜΕΘ) με χιλιάδες πυρομαχικά.
Ο συναγερμός σήμανε χθες όταν ομάδα μεταναστών προσπάθησε με φορητούς εκκενωτές ηλεκτρικού ρεύματος να περάσει ανενόχλητη από τα ηλεκτροφόρα σύρματα.
Την τελευταία στιγμή τους σταμάτησαν τα ΜΑΤ, αλλά ωστόσο την επόμενη φορά (ίσως σε μία γενικευμένη επίθεση) δεν καταστούν τόσο τυχεροί…
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Συμβαινει Τώρα! ΑΜΕΣΗ Επέμβαση Του Στρατού Στη Χίο!! Συμβαινει Τώρα! ΑΜΕΣΗ Επέμβαση Του Στρατού Στη Χίο!! Reviewed by Μη μου πεις on 12:22 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.