Βρήκαν Σήμερα Σημείωμα που άφησε ο Ομπάμα φεύγοντας απο την Ελλάδα-Τι είχε Γράψει

Περίπου 30 ώρες έμεινε στην Αθήνα ο Μπάρακ Ομπάμα, αλλά σίγουρα η εμπειρία από την Ελλάδα του έμεινε αξέχαστη.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έμεινε στο ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης, αλλά προς έκπληξη όλων δεν έμεινε στην προεδρική σουίτα. Ο Ομπάμα επέλεξε να μείνει σε bungalow 80 τ.μ. το οποίο κόστισε 4.000 ευρώ, είχε ιδιωτική πισίνα, θέα στον Σαρωνικό και γραφείο για τις ανάγκες του Αμερικανού Προέδρου.
«Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία. Εύχομαι να επιστρέψω για να μείνω περισσότερες μέρες» έγραψε ο Ομπάμα στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.
 Ο Ομπάμα έκανε spa στο ξενοδοχείο, επισκέφθηκε το γυμναστήριο και για το πρωινό του επέλεξε αυγά, φρούτα και γιαούρτι.
Πάντως, πριν φύγει από τον Αστέρα Βουλιαγμένης, ο Μπαράκ Ομπάμα δέχτηκε από τη διοίκηση του ξενοδοχείου δώρο ένα γλυπτό που αναπαριστά την ελληνική ελιά και ένα λεύκωμα για την ιστορία του Αστέρα.
Στον «Αρίωνα» το κεντρικό κτίριο του Αστέρα, τα υπόλοιπα 180 δωμάτια και οι περισσότερες «καμπάνες» φιλοξένησαν την πλειονότητα των μελών της μελών της αμερικανικής αποστολής.
realnews.gr
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Βρήκαν Σήμερα Σημείωμα που άφησε ο Ομπάμα φεύγοντας απο την Ελλάδα-Τι είχε Γράψει Βρήκαν Σήμερα Σημείωμα που άφησε ο Ομπάμα φεύγοντας απο την Ελλάδα-Τι είχε Γράψει Reviewed by Μη μου πεις on 10:39 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.