Ένα Μικρό Eλληνόπουλο Κοριτσάκι Από Την Καβάλα Ζητάει Την Βοήθειά Μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το απόγευμα εστάλη στην ιστοσελίδα μας μια έκκληση για οικονομική βοήθεια προς ένα 6χρονο κοριτσάκι από την Καβάλα, το οποίο νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη με όγκο στον εγκέφαλο.

 Κάναμε, για του λόγου το αληθές, μια μικρή έρευνα (αξιοποιώντας και πληροφορίες της εφημερίδας “ΝΕΑ ΕΓΝΑΤΙΑ”) και διαπιστώσαμε ότι -δυστυχώς- το περιστατικό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Συνεπώς κοινοποιούμε την έκκληση αυτή, με την ελπίδα ότι θα βρεθεί λύση για την μικρή Μαρίνα.

 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 6ΧΡΟΝΗ!!! Η 6ΧΡΟΝΗ ΜΑΡΙΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΓΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ.

Ο ΑΡΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο 215/931138-69 ΙΒΑΝ GR 8301102150000021593113869 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΣ ΦΟΥΦΟΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6932340185
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ένα Μικρό Eλληνόπουλο Κοριτσάκι Από Την Καβάλα Ζητάει Την Βοήθειά Μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ Ένα Μικρό Eλληνόπουλο Κοριτσάκι Από Την Καβάλα Ζητάει Την Βοήθειά Μας ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ Reviewed by Μη μου πεις on 5:16 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.