ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΜΕ -25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !!

Σύμφωνα με το greek-weather.org Κυριολεκτικά φαίνεται βάση των τελευταίων προγνωστικών στοιχείων, να παγώνει όλη σχεδόν η Ελλάδα με πολικές θερμοκρασίες που ακόμα και στην κεντρική χώρα θα πέσουν πολύ κάτω του μηδενός... Ως και -25 βαθμοί Κελσίου προβλέπονται σε ορεινά τμήματα της βόρειας Ελλάδας...

Μάλιστα σε τμήματα της βόρειας Ελλάδας βάση χαρτών του GFS Ελλάδος, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν θερμοκρασίες μικρότερες και των -20 βαθμών Κελσίου σε ευπαθείς στο κρύο περιοχές.

Πρόκειται για την σφοδρότερη ψυχρή εισβολή που θα έχει καταγραφή την τελευταία τουλάχιστον 10ετία στον Ελλαδικό χώρο, αν και εφόσον έρθει, αν και όλα τα προγνωστικά δίνουν ακόμα και 100% πιθανότητες για να είναι τόσο ισχυρό το ψυχρό αυτό μέτωπο.

χαμηλές θερμοκρασίες προβλέπονται στη χώρα μας για μετά τις 13-14 Δεκεμβρίου, με το κρύο μάλιστα να συνδυάζεται και με χιονοπτώσεις, δεν γνωρίζουμε όμως πόσο έντονες ή όχι θα είναι αυτές.

Ενδεικτικά πάντως, φαίνεται η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών να μη ξεπερνάει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου το μεσημέρι τους 0 με 2 βαθμούς, στην Θεσσαλονίκη τους -2 με 0 βαθμούς και στην Φλώρινα τους -6 με -4 βαθμούς, ενώ και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης, της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίο θα σημειωθεί ισχυρός, ίσως και ολικός παγετός.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΜΕ -25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !! ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΡΩΣΙΚΟ ΨΥΧΟΣ ΜΕ -25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ !! Reviewed by Μη μου πεις on 10:25 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.