ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Αγνοείται Έλληνας πρέσβης από τη Δευτέρα

Συναγερμός έχει σημάνει στις βραζιλιάνικες Αρχές…
Ο Έλληνας πρέσβης στη χώρα του καφέ, Κυριάκος Αμοιρίδης, δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και ημέρες
Καμία ενημέρωση μέχρι στιγμής στην αστυνομία του Ρίο από την ελληνική πρεσβεία στη Βραζιλία.
Διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι αστυνομικές Αρχές του Ρίο ντε Τζανέιρο ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.
Η αστυνομία του Ρίο αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας (26.12.2016).
Παρόλα αυτά, δεν αναφέρει το ακριβές σημείο που έδωσε το «στίγμα» του ο Έλληνας πρέσβης.
Το Associated Press αναφέρει πως προσπάθησε να επικοινωνήσει με την ελληνική πρεσβεία στην πρωτεύουσα της χώρας, Μπραζίλια, ωστόσο δεν δόθηκε καμία πληροφορία σχετικά με το που μπορεί να βρίσκεται ο Κυριάκος Αμοιρίδης.
Το ίδιο μέσο επικαλείται το site της ελληνικής πρεσβείας και αναφέρει πως ο Κυριάκος Αμοιρίδης ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο της διπλωματίας το 1985 και έγινε ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στην Βραζιλία το 2016.
Παλαιότερα υπήρξε πρέσβης στην Λιβύη, ενώ έχει εργαστεί και ως σύμβουλος στο Ρίο
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Αγνοείται Έλληνας πρέσβης από τη Δευτέρα ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Αγνοείται Έλληνας πρέσβης από τη Δευτέρα Reviewed by Μη μου πεις on 8:46 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.