«Δεν οδηγούσε ο Παντελής κι ΑΥΤΗ είναι η απόδειξη»: Στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η φωτό που ανατρέπει τα πάντα…

«Δεν οδηγούσε ο Παντελής κι ΑΥΤΗ είναι η απόδειξη»: Στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η φωτό που ανατρέπει τα πάντα…

Δείτε τη φωτογραφία-απόδειξη…

που δείχνει ότι δεν οδηγούσε το τζιπ ο Παντελής Παντελίδης.
Συνεχίζει να απασχολεί η ολοένα και πιο περίεργη υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη, ακόμη και σχεδόν έναν χρόνο μετά.
Το κεφάλαιο «τροχαίο» που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη, φαίνεται πως δεν έχει κλείσει, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως «άγρυπνος φρουρός» των εξελίξεων γύρω από την υπόθεση, είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης.
Συγκεκριμένα, με νέα του ανάρτηση και συνεχές ρεπορτάζ, ο Νάσος Γουμενίδης έφερε στο φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία, που δείχνει πως ο Παντελίδης μάλλον βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού και δεν οδηγούσε!
Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση του Νάσου Γουμενίδη:
Είναι μια φωτογραφία που έφτασε στα χέρια μας απο την πραγματογνωμοσύνη των ειδικών που έχει προσλάβει η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή.
Είναι η πραγματογνωμοσύνη την οποία πρώτοι εμείς εδώ μοιραστήκαμε μαζί σας και στην οποία οι ειδικοι-Κοτσάφτης Δάρρας και άλλοι- υποστηρίζουν με επιστημονικά επιχειρήματα, ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου.
Εμείς δεν είμαστε ειδικοί. Δημοσιογράφοι είμαστε και ο ρόλος μας είναι να ερευνούμε και να ψάχνουμε. Έφτασε λοιπόν στα χέρια μας η φωτογραφία απο το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε αυτην φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι πλάγιοι αερόσακοι.
Σύμφωνα με το «βιβλίο του αυτοκινήτου» αυτό συμβαίνει μόνο όταν το αυτοκίνητο δέχεται πολύ δυνατό χτύπημα απο το πλαί. Ενεργοποιούνται μόνο αυτοί και όχι οι βασικοί αερόσακοι παρά το γεγονόςο ότι οι μπροστινές ζώνες είναι πατημένες.
Στην περίπτωση του τροχαίου του Παντελίδη απο την δεξιά πλευρά. Έτσι όπως τούμπαρε το αυτοκίνητο απο την μεριά του συνοδηγού.
Αυτό τι σημαίνει σε απλά ελληνικά; Σημαίνει, όπως φαίνεται ολοκάθαρα στην εικόνα πώς το αίμα του Παντελή βρέθηκε στο δεξί μπροστά κολωνάκι του αυτοκινήτου στην οροφή και στον αερόσακο.
Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να οδηγούσε και την ίδια στιγμή το αίμα του να μην υπάρχει στην μεριά του οδηγού; Μένει να το μάθουμε και στο ακροατήριο… Via
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
«Δεν οδηγούσε ο Παντελής κι ΑΥΤΗ είναι η απόδειξη»: Στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η φωτό που ανατρέπει τα πάντα… «Δεν οδηγούσε ο Παντελής κι ΑΥΤΗ είναι η απόδειξη»: Στη ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ η φωτό που ανατρέπει τα πάντα… Reviewed by Μη μου πεις on 12:41 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.