Σκληρή εικόνα. Βοηθήστε τον Μπάμπη. Έχει όγκο στο κεφάλι και παλεύει να ζήσει….

Δεν απολογούμαι για τις σκληρές εικόνες. Είναι η αλήθεια. Και η αλήθεια όσο σκληρη κι αν είναι πρέπει να βγαίνει προς τα έξω. Πολλοί αναγνώστες μου έστειλαν μηνύματα για τα θέματα που έχω επιλέξει το τελευταίο διάστημα. Θέματα που δεν είναι μόνο lifestyle και gossip, αλλά και κοινωνικά. Δεν το έκανα επειδή την περίοδο των εορτων θυμόσμαστε πώς είμαστε άνθρωποι και σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τον διπλανό μας. Το έκανα επειδή έτσι το ένιωσα. Και θα το ξανακάνω όταν νιώσω ότι μπορώ να βοηθήσω.

Κατανοώ απόλυτα πώς ζούμε όλοι κάτω απο το καθεστώς της κρίσης. Πώς τα λεφτά είναι ελάχιστα και πως τα ζόρια είναι μεγάλα. Αλλά γνωρίζω πως εκεί έξω υπάρχουν και κάποιοι που και έχουν και θέλουν να βοηθήσουν και μπορούν να το κάνουν. Όσοι λοιπόν έχετε την δυνατότητα και μπορείτε να σώσετε μια ζωή… να το κάνετε. Το θέμα το βρήκα απο ένα τοπικό site στον Λαγκαδά.

Ο Μπάμπης είναι 11 χρονών και έχει κακοηθές όγκο στο κεφάλι, τέταρτο στάδιο. Έκανε μετάσταση στη σπονδυλική του στήλη και του έχουν χορηγηθεί 2 δόσεις χημειοθεραπείας μέχρι τώρα. Νοσηλεύεται από τον Αύγουστο στο Γ. Ν. Ιπποκράτειο, στο ογκολογικό και η οικογένεια του έχει χάσει και τον πατέρα του. Λόγω αυτού δε μπορεί να συντηρηθεί πλέον μόνη της και ζητά οποιαδήποτε βοήθεια για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη.

Κοινοποιήθηκε η σελίδα που δημιουργήθηκε για βοήθεια στο Facebook (https://www.facebook.com/Mpampis.help), όπου η μητέρα του Μαρίνα παρέχει στοιχεία επικοινωνίας και τραπεζικούς λογαριασμούς για όποιον/α μπορεί να βοηθήσει.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Σκληρή εικόνα. Βοηθήστε τον Μπάμπη. Έχει όγκο στο κεφάλι και παλεύει να ζήσει…. Σκληρή εικόνα. Βοηθήστε τον Μπάμπη. Έχει όγκο στο κεφάλι και παλεύει να ζήσει…. Reviewed by Μη μου πεις on 7:33 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.