Κακοκαιρία: Βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει την Ελλάδα – Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα

ιονιάς επιπέδου 2008 θα σαρώσει τη χώρα – Αττική, Εύβοια και Βοιωτία οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο – Θα χιονίσει ακόμα και στον Πειραιά
Βροχές και ψχιόνια σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ σήμερα, 26 Δεκεμβρίου – Πότε θα το στρώσει στο κέντρο της Αθήνας
«Άσπρη» μέρα θα δουν οι κάτοικοι της Αττικής καθώς σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά όλα δείχνουν ότι κατά το διάστημα μεταξύ 29 και 31 Δεκεμβρίου θα χιονίσει στην πρωτεύουσα.
Πρόκειται για ένα από τα πιο ψυχρά συστήματα των τελευταίων ετών που κατεβαίνει από τη Σιβηρία που εκτός από χιονόπτωση στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές κυρίως της κεντρικής Ελλάδας θα φέρει μαζί του και πολικές θερμοκρασίες για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Τα χθεσινά, κυριακάτικα (25/12) προγνωστικά μοντέλα «συμφωνούν» και φέρνουν χιονιά διαρκείας από τις 28 (για ορισμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας) μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με το 2016 να μας αποχαιρετά με πολλές έως πάρα πολλές περιοχές της κεντρικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας, ντυμένες στα λευκά.
Όπως φαίνεται η ψυχρή εισβολή έχει πλέον «κλειδώσει» για τα καλά με τις λεπτομέρειες της θέσης του χαμηλού βαρομετρικού που θα τη συνοδεύσει να είναι αυτές που θα κρίνουν τις ποσότητες τους χιονιού που θα πέσει και σε ποια υψόμετρα.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο νέος χιονιάς που έρχεται μπορεί να συγκριθεί με τον ιστορικό χιονιά του 2008 που επισκέφτηκε και άφησε υψηλές ποσότητες χιονιού μέσα στο λεκανοπέδιο της Αθήνας. πηγη newsbomb.gr
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Κακοκαιρία: Βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει την Ελλάδα – Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα Κακοκαιρία: Βαρομετρικό χαμηλό πλησιάζει την Ελλάδα – Θα το στρώσει και στο Σύνταγμα Reviewed by Μη μου πεις on 12:33 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.