ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !!

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ | ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ 7-8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !

Νέος χιονιάς μας έρχεται και θα χιονίσει περισσότερο από την τελευταία φορά ιδιαίτερα σε περιοχές της βόρειας, βορειοδυτικής και κεντρικής Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να χιονίζει αρκετά πυκνά σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα νομών της κεντρικής και κυρίως της δυτικής Μακεδονίας, της Ηπείρου, της δυτικής Θεσσαλίας, αλλά και της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς Ελλάδας ιδιαίτερα πάνω από τα 400-500 μέτρα υψόμετρο.
Μάλιστα βάση του χάρτη των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, δεν αποκλείεται σε ορεινές περιοχές ίσως και ημιορεινές να ρίξει ακόμα και 30 πόντους χιόνι…
Φαίνεται να χιονίζει στους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας (300-500 μέτρα), στους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης, Γρεβενών, Καστοριάς, Ημαθίας, Πέλλας, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Πιερίας (200-400 μέτρα) και Καρδίτσας, Τρικάλων, Λάρισας και Μαγνησίας (400-500 μέτρα).
Θα χιονίσει ωστόσο και σε όλα τα ορεινά πάνω από τα 800-900 μέτρα στους νομούς Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Εύβοιας και Αττικής καθώς και στα βουνά των νομών Κορινθίας, Αχαϊας, Αρκαδίας, Αργολίδας, Λακωνίας και Μεσσηνίας πάνω από τα 1200-1300 μέτρα.
Σοβαρή υποψηφιότητα για χιονοπτώσεις δίνουν και οι πόλεις της Φλώρινας, της Κοζάνης, της Καστοριάς, των Γρεβενών ,της Πτολεμαϊδας και των Ιωαννίνων.
Νεότερα για την όλη εξέλιξη θα έχουμε τις επόμενες μέρες μέσω νέων προβλέψεων μας από εδώ στο Greek-Weather.Org.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ !! ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ !! Reviewed by Μη μου πεις on 12:36 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.