ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ….!!! ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τουρκία ανεβάζει επικίνδυνα τα επίπεδα έντασης στη περιοχή , προχωρώντας σε προκλήσεις άνευ προηγουμένου.
Η τουρκική ΝAVTEX 784/16  αφορά δέσμευση περιοχής για άσκηση το χρονικό διάστημα 08-10 Δεκεμβρίου 2016.
Η περιοχή που δεσμεύουν είναι μεταξύ Κύπρου και Κρήτης.Αυτή όμως δεν είναι η μοναδική πρόκληση…
Η Υδρογραφική Υπηρεσία του τουρκικού ΠΝ εξέδωσε σήμερα την NAVTEX 785/16 με την οποία δεσμεύει περιοχή η οποία περικλείει και το Καστελόριζο λόγω υποθαλάσσιας δραστηριότητας του Τουρκικού ΠΝ την νύκτα απόψε τη νύχτα. (05:00-07:00). 
Ειδικότερα, σύμφωνα με το κείμενο της NAVTEX πλοίο του τουρκικού ΠΝ θα ρυμουλκεί υποθαλάσσια συσκευή (πιθανώς μιλάμε για παρέαση κροτάλων γεγονός που σημαίνει ότι στην περιοχή πιθανώς θα υπάρχει και Υ/Β) σε περιοχή που σύμφωνα με την Τουρκία βρίσκεται εκτός των ξένων Χ.Υ. άρα στα διεθνή.
Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γίνεται αυτό, καθόσον την ίδια περιοχή δέσμευσαν οι τουρκικές αρχές για την νύκτα 30/11-01/12, οπότε 2 φρεγάτες του Τ/ΠΝ κύκλωσαν το νησί.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ….!!! ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ… ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ… ΕΝΑ ΤΣΑΦ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ….!!! ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΕΥΡΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Reviewed by Μη μου πεις on 9:51 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.