«ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Συνεχίζει την προπαγάνδα η Άγκυρα με εθνικιστικές κορώνες και επίδειξη δύναμης
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολού, οι Τούρκοι απομάκρυναν ελληνικό πλοίο από την περιοχή των Ιμίων.
Από το ελληνικό υπουργείο Άμυνας διαψεύδεται κατηγορηματικά η είδηση, υποστηρίζοντας ότι ουδέποτε συνέβη το περιστατικό που αναφέρουν οι Τούρκοι.
Στο σημείο βρίσκεται η κανονιοφόρος «Νικηφόρος» η οποία είναι σε επιφυλακή. Σε συναγερμό είναι όλος ο Ελληνικός Στρατός παρακολουθώντας με προσοχή και αυξημένη επαγρύπνηση τις κινήσεις της Άγκυρας.
Δείτε βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1
Νέο μπαράζ παραβιάσεων και εικονική αερομοχαχία στο Αιγαίο
Παράλληλα, σήμερα, Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, τρία τουρκικά μαχητικά προχώρησαν σε 19 παραβιάσεις πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο, ενώ σημειώθηκε και μία εικονική αερομαχία μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα τουρκικά αεροσκάφη, δύο από τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό και ένα μεμονωμένο, προέβησαν επίσης σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Δύο από τα τουρκικά αεροσκάφη ήταν οπλισμένα.
Τα παραπάνω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
«ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ «ΦΩΤΙΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ: ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΙΜΙΑ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Reviewed by Μη μου πεις on 1:20 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.