ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΔΗΜΗ, ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη παρουσιάστρια της, Κέλλυ Σακάκου. Η γνωστή παρουσιάστρια βρισκόταν εδώ και μήνες σε ακινησία λόγω εγχείρησης που είχε κάνει στο ισχίο της.
Η Κέλλυ Σακάκου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη. Ήταν αριστούχος στην «Ευαγγελική Σχολή» της Νέας Σμύρνης ενώ στη συνέχεια αποφοίτησε από τη σχολή «Κατσέλη» όπου σπούδασε ηθοποιός.Σπούδασε δραματική τέχνη και δημοσιογραφία και εργάστηκε στην Τηλεόραση, στο Ραδιόφωνο, στη Διαφήμιση και στον Τύπο.
Συγκεκριμένα, συμπλήρωσε 30 χρόνια στη δημόσια τηλεόραση (ΕΡΤ) και συμμετείχε σε πολλές εκπομπές της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η παρουσία της στην ΕΡΤ σφράγισε τις δεκαετίες 1970 και 1980. Ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες παρουσιάστριες της Ελληνικής τηλεόρασης.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΔΗΜΗ, ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΔΙΑΔΗΜΗ, ΛΑΤΡΕΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Reviewed by Μη μου πεις on 11:38 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.