ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης πρότεινε την κατάργηση της παρέλασης και την αντικατάσταση τμήματος αυτής από ένα μεγάλο πανηγύρι στη Νέα Παραλία.

Την άποψη του να καταργηθεί η παρέλαση της 25ης Μαρτίου εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκη, Γιάννης Μπουτάρης, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της παρέλασης στη λεωφόρο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
«Να μείνουν μόνο τα στρατιωτικά τμήματα, αντιπροσωπευτικά, γιατί τα μεγάλα βρίσκονται στην Αθήνα, και αντί να έχουμε ένα συρφετό διαφόρων συλλόγων που δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα ο τρόπος που περπατάνε, να κάνουνε ένα πανηγύρι σε όλη την Νέα Παραλία, να στήσουν χορευτικά, να έχει μουσική, να έχει τραγούδια και να γιορτάζουμε πραγματικά την απελευθέρωση. Αυτό το πράγμα δεν είναι αξιοπρεπές» τόνισε ο κ. Μπουτάρης

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by Μη μου πεις on 6:10 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.