Αν είναι δυνατόν! 4χρονο υγιέστατο αγοράκι πέθανε από ένα ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ που έχουμε όλοι ΣΠΙΤΙ μας…

Στον 4χρονο Matthew Radar άρεσε πολύ να σκαρφαλώνει και να ψαχουλεύει τα πάντα! Αυτό όμως που ανακάλυψε όταν ανέβηκε στον πάγκο της κουζίνας, του κόστισε τη ζωή…
Τι ήταν αυτό; Απλή κανέλα σε σκόνη που βρήκε μέσα σε ένα βαζάκι και είπε να δοκιμάσει λίγο! Σύμφωνα με τη μητέρα του, Brianna, μετά από λίγο άρχισε να πνίγεται, έπαθε κρίση και λιποθύμησε.
Ο Matthew μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και μίαμιση ώρα αργότερα απεβίωσε. Ο δικαστικός ερευνητής είπε πως ο θάνατός του ήταν ατύχημα, εφόσον η ασφυξία λόγω κανέλας είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο όταν την εισπνέουμε.
Η οικογένεια του Matthew θα δωρίσει τα όργανά του, ελπίζοντας έτσι να σωθούν κάποιες ζωές, παρόλη την τραγική απώλειά τους.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Αν είναι δυνατόν! 4χρονο υγιέστατο αγοράκι πέθανε από ένα ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ που έχουμε όλοι ΣΠΙΤΙ μας… Αν είναι δυνατόν! 4χρονο υγιέστατο αγοράκι πέθανε από ένα ΜΠΑΧΑΡΙΚΟ που έχουμε όλοι ΣΠΙΤΙ μας… Reviewed by Μη μου πεις on 9:11 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.