Ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάζεται τη βοήθεια μας για να παλέψει… και να νικήσει!

Είναι μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών, όμως η ζωή του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο από πολύ νωρίς.
Ο λόγος για τον Μιχαήλ Άγγελος από τη Λάρνακα ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης με οψομυοκλωνικό σύνδρομο.
Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, ο Μιχαήλ Άγγελος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στο Μακάριο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος, επιβάλλεται να μεταφερθεί εσπευσμένα στο εξωτερικό,για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.
Παράλληλα, όπως αναφέρεται και στην ιατρική βεβαίωση που υπογράφει ο Διευθυντής της Παιδογκολογικής-Παιδοαιματολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου Δρ. Λοϊζος Λοϊζου, όπου και νοσηλεύεται το παιδάκι.
O μικρός Μιχαήλ Άγγελος, πρόκειται να μεταφερθεί για επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων στην Κολωνία της Γερμανίας.
Η οικογένεια Μιχαήλ Άγγελου, απευθύνει έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει, με όποιο ποσόν ο καθένας μπορεί.
Εισφορές: Ελληνική Τράπεζα
Αριθμός Λογαριασμού: CY30 0050 0362 0003 6210 7080 8101
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάζεται τη βοήθεια μας για να παλέψει… και να νικήσει! Ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάζεται τη βοήθεια μας για να παλέψει… και να νικήσει! Reviewed by Μη μου πεις on 6:23 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.