Η Αθήνα έχει ένα ολοκαίνουριο θερινό σινεμά - Δες εδώ που

Ο θερινός κινηματογράφος «Αλέκος Χρυσοστομίδης» άνοιξε τις πόρτες του, με 3€ είσοδο και ταινίες για όλη την οικογένεια, όλο το καλοκαίρι.

Το πάρκο Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη μόλις απέκτησε το δικό του, αμφιθεατρικό θερινό σινεμά. Ο κινηματογράφος «Αλέκος Χρυσοστομίδης» έκανε επίσημη πρεμιέρα Τετάρτη 28 Ιουνίου. Το σούπερ οικονομικό εισιτήριο κοστίζει μόλις 3€, η δε χωρητικότητα του κινηματογράφου, τον οποίο διαχειρίζεται ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας, είναι 400 θέσεις.

Το cine «Αλέκος Χρυσοστομίδης» θα προβάλλει κατά κύριο λόγο ταινίες για παιδιά και για όλη την οικογένεια. Επιπλέον, η ειδική διαμόρφωση των χώρων του παρέχει τη μοναδική δυνατότητα στους γονείς να πιουν τον καφέ ή το ποτό τους, όση ώρα τα παιδιά παρακολουθούν με ασφάλεια την ταινία. 

Στον ίδιο χώρο, θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου, με ένα ειδικό, πολύ ξεχωριστό και σπάνιο, πρόγραμμα προβολών.

Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη 
τηλ.: 210 4316943 
Γενική Είσοδος 3 ευρώ
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Η Αθήνα έχει ένα ολοκαίνουριο θερινό σινεμά - Δες εδώ που Η Αθήνα έχει ένα ολοκαίνουριο θερινό σινεμά - Δες εδώ που Reviewed by Μη μου πεις on 5:26 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.