Ο μικρός Κωνσταντίνος παλεύει με τη λευχαιμία και ζητά βοήθεια - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

Τον Μάιο του 2016, ο μικρός Κωνσταντίνος διαγνώστηκε με λευχαιμία και έκτοτε το τριών ετών αγόρι δίνει μια πραγματική μάχη με τον καρκίνο.O πατέρας του, Γιώργος Μαλλής, απευθύνει έκκληση για βοήθεια, καθώς ο μικρός πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία του στην Αγγλία.

Μια βδομάδα πριν ο Κωνσταντίνος διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, ξεκίνησε να κουτσαίνει με το πόδι του, όπως εξηγεί ο κ. Μαλλής. Έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και ο μικρός διαγνώστηκε με την ασθένεια. «Νοσηλεύτηκε σε ογκολογικό νοσοκομείο, πήρε ενδοφλέβια αγωγή και το επόμενο διάστημα, από τα μέσα Νοέμβρη μέχρι τώρα και για έναν χρόνο ακόμα, παίρνει αγωγή χημειοθεραπείας σε μορφή χαπιού».

Ο Κωνσταντίνος υπόκειται κάθε δύο εβδομάδες σε αιματολογικές εξετάσεις. Αυτό που χτύπησε καμπανάκι στους γιατρούς ήταν το επίπεδο των λευκών αιμοσφαιρίων του. Οι εξετάσεις στάλθηκαν στο εξωτερικό και η απάντηση που πήρε η οικογένεια, όπως αναφέρει ο πατέρας, είναι ότι ο οργανισμός του ξεσπά και ότι θα πρέπει να αλλάξει αγωγή, την οποία δεν μπορεί να ακολουθήσει στην Ελλάδα. Κρίθηκε λοιπόν αναγκαία η μεταφορά του στο Λονδίνο.

Όπως εξηγεί ο κ. Μαλλής, το μεγαλύτερο ποσό που χρειάζονται για τη μεταφορά και τη θεραπεία του Κωνσταντίνου στο Λονδίνο έχει συγκεντρωθεί και η οικογένεια ελπίζει σε βοήθεια για να μαζευτούν και τα υπόλοιπα χρήματα. «Έχει μαζευτεί το μεγαλύτερο ποσό. Τώρα μας λείπουν γύρω στις 2,5 χιλιάδες ευρώ. Ελπίζουμε να συγκεντρωθεί. Αν υπερβεί και περισσέψουν χρήματα από την αγωγή στην Αγγλία θα επιστραφούν πίσω γιατί τα χρήματα είναι δεσμευμένα στην τράπεζα, δεν μπορώ να κάνω ανάληψη», σημειώνει.

Ο Γιώργος Μαλλής επιθυμεί τη δημοσιοποίηση του αριθμού του τηλεφώνου του (6945871709) και όποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο μικρός Κωνσταντίνος παλεύει με τη λευχαιμία και ζητά βοήθεια - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Ο μικρός Κωνσταντίνος παλεύει με τη λευχαιμία και ζητά βοήθεια - ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Reviewed by Μη μου πεις on 8:39 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.