Πανικός σε παραλία του Βόλου! Oι Aρχές Aπoμάκρυvαv άρον-άρον τους ΛoυόμεvoυςOι Aρχες Aπoμάκρυvαv άρον-άρον τους Λoυόμεvouς...

Μεταβαίνει στο σημείο κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού.

Ένα βλήμα, πιθανόν όλμου, εντοπίστηκε από λουόμενο στις Αλυκές και αποτέλεσμα να κλείσει η ακτή το πρωί για τρεις ώρες.

Στην περιοχή μεταβαίνει κλιμάκιο βατραχανθρώπων του Πολεμικού Ναυτικού για να αξιολογήσει την κατάσταση και αν χρειαστεί να το εξουδετερώσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βλήμα στη δημοφιλέστατη πλαζ του Βόλου, εντόπισε λουόμενος σε απόσταση 50 μέτρων από την ακτή και σε βάθος περίπου 5 μέτρων και ενημέρωσε το Λιμεναρχείο.

Το Λιμεναρχείο με τη σειρά του ενημέρωσε τον θάλαμο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και οι εντολές που δόθηκαν είναι να αποκλειστεί ολόκληρη η ακτή για να ελέγξει το κλιμάκιο της ΜΥΚ την κατάσταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που ειχε βγαλει το Λιμεναρχείου Βόλου, τη Τρίτη 18 Ιουλίου, από τις 7 ως τις 10.30 το πρωί, ηταν να εκτελεστεί επιχείρηση εξουδετέρωσης πυρομαχικού, με ελεγχόμενη έκρηξη στη θαλάσσια περιοχή των Αλυκών.

Για το λόγο αυτό απαγορεύεται η προσέγγιση και κολύμβηση στις Αλυκές, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Πανικός σε παραλία του Βόλου! Oι Aρχές Aπoμάκρυvαv άρον-άρον τους Λoυόμεvoυς Πανικός σε παραλία του Βόλου! Oι Aρχές Aπoμάκρυvαv άρον-άρον τους Λoυόμεvoυς Reviewed by Μη μου πεις on 9:19 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.