Πριν λίγο…έγινε γνωστό πως….έφυγε απο την ζωή ο ….

Κοιμήθηκε τον αιώνιο ύπνο στις, 31η Ιουλίου 2017, ο μέχρι πρότινος αφοσιωμένος -επί δεκαετίες- ασκητής και φύλακας άγγελος των Στροφάδων Νήσων παπα-Γρηγόρης Κλάδης.
Ο μακαριστός Ιερομόναχος είχε γεννηθεί στη Ζάκυνθο στις 13 Σεπτεμβρίου 1937. Όντας αδελφός της περιώνυμης Μονής Στροφάδων και Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου, Διάκονος χειροτονήθηκε στις 18 Απριλίου 1965 και Πρεσβύτερος στις 16 Αυγούστου 1967.
Ήδη το καμπαναρίο της Μονής της μετανοίας του, στην πόλη της Ζακύνθου, διαλαλεί πένθιμα, προς κάθε κατεύθυνση, την εκδημία του Γέροντα, η δε εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί αύριο, 1η Αυγούστου 2017, στις 11 π.μ., στο Καθολικό της Μονής.
Προσευχόμαστε ο Άγιος Θεός και η Παναγία η Παντοχαρά των Στροφάδων να τον περικοσμήσουν με την ουράνια δόξα! Αιωνία σου η μνήμη αξιομακάριστε και αείμνηστε παπα-Γρηγόρη!

του π. Π.Κ.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Πριν λίγο…έγινε γνωστό πως….έφυγε απο την ζωή ο …. Πριν λίγο…έγινε γνωστό πως….έφυγε απο την ζωή ο …. Reviewed by Μη μου πεις on 4:27 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.