Ο εξολοθρευτής του καρκίνου! Υπάρχει στο ράφι μας, δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ..

Δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ… Οι περισσότεροι το περιφρονούν και όμως είναι θαυματουργό!
Η μεγαλύτερη μελέτη που έχει διεξαχθεί ποτέ στην ιστορία σχετικά με τα συμπληρώματα σκόρδου πραγματοποιήθηκε από Κινέζους ερευνητές που συνεργάζονται με το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, ή NCI.
ΑΝ ΤΟ Σκόρδο Μπορεί ΝΑ μειώσει τις προκαρκινικές αλλοιώσεις ΤΟΥ στομάχου. Ήταν μια διπλή- μελέτη με πάνω από 3.000 ανθρώπους για τη μακρόχρονη κλινική έρευνα 7 ετών.
Τα αποτελέσματα; Ο κίνδυνος καρκίνου μειώθηκε κατά 60% για τα άτομα με την υψηλότερη πρόσληψη allium που περιέχουν τα λαχανικά, συμπεριλαμβανομένου και του σκόρδου. Και αυτό μας φέρνει στο θρεπτικό θαύμα.
Το θαύμα θρεπτικών ουσιών της οικογένειας του γένους Allium.
Το 1957, οι ερευνητές επωάζονται κύτταρα όγκου με σάρκωμα με μία ένωση σκόρδου, «Allinase και S-αιθυλο-L-κυστεΐνης σουλφοξείδιο», στη συνέχεια έκαναν ένεση στα καρκινικά κύτταρα σε ποντικούς.
Η ανάπτυξη του όγκου ΕΙΧΕ εντελώς σταματήσει, στην πραγματικότητα αντιστρέφεται και τα ποντίκια επέζησαν 6 μήνες (που ζουν μόνο περίπου 2 χρόνια συνήθως), όπως αναφέρει το medicalland.
Τα ποντίκια που δεν είχαν πάρει την ένωση έχασαν τη ζωή τους μέσα σε 2 μήνες!
Δεδομένου ότι το ανθρώπινο DNA είναι 99% το ίδιο όπως τα ποντίκια.
Η προετοιμασία και η συνέπεια είναι τα κλειδιά
Αν επιλέξετε να πάρετε το σκόρδο για τη θεραπεία, φροντίστε να το λιώσετε και αφήστε το να καθίσει για τουλάχιστον 15 λεπτά. Αυτό είναι ο χρόνος που απαιτείται για να απελευθερώσει το ένζυμο – allinase – που παράγει τις αντικαρκινικές ενώσεις.
Ο Ιπποκράτης συνιστούσε το λιωμένο σκόρδο για τους ασθενείς του σε μεγάλες ποσότητες για να θεραπεύσει τον καρκίνο τους. Ήξερε τότε…
Οι πληροφορίες που περιέχονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας ή την επίσκεψη σε άλλον ειδικό της υγείας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Η σελίδα δεν φέρει καμία ευθύνη!
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ο εξολοθρευτής του καρκίνου! Υπάρχει στο ράφι μας, δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ.. Ο εξολοθρευτής του καρκίνου! Υπάρχει στο ράφι μας, δεν κοστίζει ούτε 1 ευρώ.. Reviewed by Μη μου πεις on 8:10 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.