Σπαραγμός στην κηδεία της 33χρονης μητέρας [photos]

Ήταν όλοι εκεί, οι οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της άτυχης κοπέλας... και στα πρόσωπα τους ήταν χαραγμένος ο πόνος της αναπάντεχης απώλειας.

Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Μασταμπά όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Γεωργιάδη που έφυγε στα 33 της χρόνια ξαφνικά λίγο αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο. 

Ήταν όλοι εκεί, οι οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της άτυχης κοπέλας και στα πρόσωπα τους ήταν χαραγμένος ο πόνος της αναπάντεχης απώλειας. 

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας που άφησε πίσω της δυο μικρά παιδιά ... 

Στην κηδεία της άτυχης κοπέλας ήταν επίσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Β. Λαμπρινός, ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Ν. Φακουρέλης και Γ. Ρασούλης αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. (ο σύζυγος είναι εργαζόμενος της Δημοτικής Επιχείρησης)

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Σπαραγμός στην κηδεία της 33χρονης μητέρας [photos] Σπαραγμός στην κηδεία της 33χρονης μητέρας [photos] Reviewed by Μη μου πεις on 7:22 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.