Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον όγκο στο κεφάλι..

Έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι βρήκαν οι γιατροί στη δημοσιογράφο Ανθή Βούλγαρη, όπως αποκάλυψε η ίδια σε μήνυμά της στο Facebook. Η δημοσιογράφος βρήκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία της όταν έπαθε μια κρίση επιληψίας, που την οδήγησε στο νοσοκομείο.
Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο χειρουργείο, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την ώρα της γυμναστικής και έγραψε τα εξής:
«Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σήμερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω από 110 παλμούς. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον…»
Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομαδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση ειναι πιο εύκολη οταν ο οργανισμός ειναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σημερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω απο 110 παλμούς.. Σας Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον .. ❤️❤️❤️
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον όγκο στο κεφάλι.. Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον όγκο στο κεφάλι.. Reviewed by Μη μου πεις on 5:10 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.