Θα πήγαινε για εξετάσεις κι έφυγε από καλπάζουσα μορφή καρκίνου

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μενούνο που πρόσφατα “έφυγε” από τη ζωή.
Θα παίζατε μαζί με τον Δημήτρη Μενούνο;
Ναι… Ο Βλαδίμηρος ήθελε να πάρει συνεργάτες από εκείνους που έπαιζαν και τότε στην παράσταση. Στην πρώτη συνάντηση βρεθήκαμε στο θέατρο με τον Δημήτρη, κι έμελλε να είναι η τελευταία φορά που τον είδα, δυστυχώς…
Δεν το χωράει το μυαλό, δεν μπορώ να το δεχτώ, να φύγει ξαφνικά μέσα σε ενάμιση μήνα… Θα πήγαινε απλά να κάνει κάποιες εξετάσεις γιατί είχε κάποιο πρόβλημα στην πέψη κι “έφυγε” από καλπάζουσα μορφή καρκίνου.
Ο Βλαδίμηρος ήταν συνέχεια στο νοσοκομείο και του είχε πει: «Μην αγχώνεσαι, θα σε περιμένω με το ρόλο, μέχρι που να αναρρώσεις από την επέμβαση».
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Θα πήγαινε για εξετάσεις κι έφυγε από καλπάζουσα μορφή καρκίνου Θα πήγαινε για εξετάσεις κι έφυγε από καλπάζουσα μορφή καρκίνου Reviewed by Μη μου πεις on 1:26 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.