Σάλος με το γάλα πασίγνωστης εταιρείας…Δείτε τί προϊόν καταναλώνουμε!

Πρόκειται λοιπόν για μια γνωστή μάρκα, με πολλές πωλήσεις κτλ…
Τα αναγραφόμενα στοιχεία έδιναν μια γρήγορη εντύπωση ότι πρόκειται για Ελληνικό προϊόν’
. Έτσι όπως βλέπετε στη φωτογραφία, δεν αναφέρει ότι είναι Ελληνικό προϊόν, αλλά υπάρχει η έδρα της εταιρείας στην Ελλάδα, υπάρχει το bar-code με αρχικό αριθμό 520 όμως ΠΙΣΩ από την ετικέτα, πάνω στη συσκευασία, που αναφέρει ότι το περιεχόμενο είναι 100% ΓΑΛΑ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ…!!!
Αν αυτό δεν λέγεται ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ τότε πως λέγεται; Με την ανοχή μιας ανοργάνωτης και αδιάφορης ή απλά διαπλεκόμενης Ελληνικής πολιτείας, οι διάφορες εταιρείες στην χώρα μας, εξαπατούν τον Έλληνα καταναλωτή με κάθε τρόπο…έτσι ώστε και αν κάποιος θέλει να καταναλώσει Ελληνικά προϊόντα να μην είναι και τόσο Ελληνικά…!!! Εν τω μεταξύ είμαστε η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν έχουμε ένα πανίσχυρο θεσμικά οργανισμό για την προστασία του καταναλωτή.
Η Ελληνική Κοσμοκρατορία προτείνει σε όλα τα προιόντα την πλήρη καταγραφή σε εμφανές σημείο της χώρας-περιοχής προέλευσης και της χώρας-περιοχής συσκευασίας, συνοδευόμενο πάντα με την αντίστοιχη σημαία του κάθε κράτους (ένα μικρό σημαιάκι), ώστε να γίνεται εμφανές εύκολα από μακριά. Επίσης καλό θα ήταν να αναγράφονται και οι θέσεις εργασίας της αντίστοιχης μονάδας και φυσικά, δημιουργία ενός πανίσχυρου οργανισμού σε όλη την χώρα για την προστασία του καταναλωτή. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους. ΠΗΓΗ

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Σάλος με το γάλα πασίγνωστης εταιρείας…Δείτε τί προϊόν καταναλώνουμε! Σάλος με το γάλα πασίγνωστης εταιρείας…Δείτε τί προϊόν καταναλώνουμε! Reviewed by Μη μου πεις on 4:03 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.