Λόγω πένθους αναβάλλεται ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Υπ.Παιδείας

Σε ένδειξη πένθους, ο καθιερωμένος εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου στο υπουργείο, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος". Αυτό αναφέρει  το Υπηρεσιακό Σημείωμα του υπουργείου Παιδείας, που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.
Η απόφαση αυτή του κ. Γαβρόγλου προκάλεσε την έντονη αντίδραση του  Συλλόγου Υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας. «Παρά το γεγονός ότι ο θάνατος του αείμνηστου Γιάννη Παντή βύθισε σε θλίψη όλους τους εργαζομένους του υπουργείου, που θεσμικά εξέφρασαν δημοσίως τα συλλυπητήρια και τη συμπάθειά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος, αδυνατούμε να κατανοήσουμε πώς αυτό το αναπάντεχο γεγονός μπορεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο να συνδέεται με την εθνική μας επέτειο, που τιμάται 16 μέρες μετά. Βαθιά πεποίθηση όλων είναι ότι ακριβώς η έκφραση σεβασμού, τιμής και συλλογικής μνήμης στο πρόσωπο του εκλιπόντος επιβάλλει ακόμη πιο εμφατικά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, επετείου που συνδέεται με αγώνες αντιφασιστικούς, ανεξαρτησίας, ελευθερίας και κοινωνικής δικαιοσύνης, αξιών που υπηρέτησε όσο ζούσε ο Γιάννης Παντής», λέει ο Σύλλογος.
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Λόγω πένθους αναβάλλεται ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Υπ.Παιδείας Λόγω πένθους αναβάλλεται ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο Υπ.Παιδείας Reviewed by Μη μου πεις on 9:07 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.