Το πληροφορηθήκαμε πριν λίγο– Έφυγε αιφνιδιαστικά απο την ζωή Ελληνας τραγουδιστής…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο κορυφαίος  λαγουτιέρης και τραγουδιστής προδόθηκε από την καρδιά του.
Ο γνωστός καλλιτέχνης πήγε να βρει την κόρη του Μαρίνα, όταν πριν από αρκετά χρόνια την έχασε και αυτό το σκληρό χτύπημα της μοίρας παραλίγο να τον γονατίσει και να εγκαταλείψει το μουσικό πάλκο.
Χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του πριν μερικούς μήνες στο ράδιο «ερωτόκριτος» ανέφερε σε ερώτηση αν υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκε να σταματήσει:
» Όχι. Παρά μόνο μια φορά σε μια στιγμή που μου έτυχε κάτι προσωπικό και είπα: Κλείνει το στόμα μου, δένονται τα χέρια μου και δεν ασχολιέμαι με τίποτα… Αλλά η αγάπη του κόσμου, ο φίλος μου ο Βιτώρος, φίλοι μου και από δω και από την Αμερική, με βοήθησαν να ξεπεράσω και να το παλέψω! Να ανέβω ξανά στο πάλκο, όταν έχασα το παιδί μου, την Μαρίνα μου, τότε μόνο είπα τώρα τελειώνουν όλα για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο….»
Μαρίνα Κακλή, μια σπουδαία φωνή που «έφυγε» νωρίς…​
Αιφνιδιαστικά έφυγε σήμερα ο σπουδαίος καλλιτέχνης της Κρητικής μουσικής Μανώλης Κακλής σε ηλικία 72 ετών.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Το πληροφορηθήκαμε πριν λίγο– Έφυγε αιφνιδιαστικά απο την ζωή Ελληνας τραγουδιστής… Το πληροφορηθήκαμε πριν λίγο– Έφυγε αιφνιδιαστικά απο την ζωή Ελληνας τραγουδιστής… Reviewed by Μη μου πεις on 6:18 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.