Έκλεισαν Για Πάντα Τα Πιο Όμορφα Μάτια.. Έφυγε υπερασπιζόμενη την πατρίδαΈκλεισαν Για Πάντα Τα Πιο Όμορφα Μάτια.. Έφυγε υπερασπιζόμενη την πατρίδα της και δεν το έβαλε ποτέ στα πόδια όπως άλλοι .. τόσο νέα.. πόσο κρίμα.. 

Η πανέμορφη Qamar Al-Saleh με τα χαρακτηριστικά μάτια μαρτύρησε χθες στην ανατολική Χάμα της Συρίας κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης μιας νάρκης των ισλαμιστών στα βόρεια περίχωρα της επαρχίας.
Η Qamar δεν έφυγε από τη Συρία. Έμεινε εκεί και έδωσε τον αγώνα. Μπορεί να μην είδε το τέλος του πολέμου, ευτύχησε όμως να δει την πατρίδα της με την ίδια παρούσα να αλλάζει τις ισορροπίες και να απελευθερώνει μέρα με τη μέρα κάθε εκατοστό της Συρίας.Η Qamar καταγόταν από τη Σαλαμίγια της Χάμα. Μόνο καμάρι για την Καμάρ!
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Έκλεισαν Για Πάντα Τα Πιο Όμορφα Μάτια.. Έφυγε υπερασπιζόμενη την πατρίδα Έκλεισαν Για Πάντα Τα Πιο Όμορφα Μάτια.. Έφυγε υπερασπιζόμενη την πατρίδα Reviewed by Μη μου πεις on 12:50 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.