Νίκος Δαδινόπουλος: Δυστυχώς αυτο είναι το τέλος του άτυχου ηθοποιού

Νίκος Δαδινόπουλος: Οι τελευταίες του στιγμές..
Ο Νίκος δε μοιράστηκε μαζί μου το πρόβλημα της υγείας του. Σχεδόν κανείς δεν το ήξερε. Το κράτησε πολύ προσωπικό.Πριν το μάθω έβλεπα όνειρα… Όταν το έμαθα δεν φαντάστηκα τη σοβαρότητα, γιατί υποτίθεται ότι ήταν κάτι που είχε ξεπεράσει.
Όταν τα πράγματα φτάσαν πολύ κοντά στο τέλος ήμουν σίγουρη πια, εκεί μιλήσαμε. Μιλήσαμε λίγο πριν μπει να κάνει μια επέμβαση, αλλά και πάλι δεν το πίστευα ότι είναι τα πράγματα τόσο πολύ άσχημα.
Νομίζω ότι ήταν και για τους δυο μας πολύ σημαντικό, γιατί δεν ήταν και πολύ εύκολα τα χρόνια του χωρισμού. Αυτό που λέμε χωρίσαμε αλλά είμαστε φίλοι.
Επομένως θέλω να πω ότι αυτό το τραγικό είχε και ένα στοιχείο λύτρωσης και για τους δύο. Αυτές τις μέρες που ήμουν δίπλα του, ήμασταν πιασμένοι χέρι χέρι και δεν ξεκολλούσε το χέρι.
Όσο κι αν ήταν σκληρό και απότομο, δεν ξέρω που βρήκα τη δύναμη… ξέρω ότι όταν τελείωσαν όλα έφυγα να πάω στο σπίτι μου στο χωριό και είπα «και τώρα θα πενθήσω».
Ήθελα να μείνω μόνη μου…», αυτά επεσήμανε στην εκπομπή «Μη Χανόμαστε» η Μαίρη Ευαγγέλου για τον Νίκο Δαδινόπουλο.
Ο Νίκος Δαδινόπουλος Απεβίωσε: 10 Μαρτίου 2012 
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Νίκος Δαδινόπουλος: Δυστυχώς αυτο είναι το τέλος του άτυχου ηθοποιού Νίκος Δαδινόπουλος: Δυστυχώς αυτο είναι το τέλος του άτυχου ηθοποιού Reviewed by Μη μου πεις on 11:57 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.