ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ……ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ……ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ…..

Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν.Οι αναγνώστες μας μπορούν να στέλνουν τα άρθρα και τα σχόλια τους για δημοσίευση. Οι δημοσιεύσεις είναι δωρεάν
Σε ηλικία μόλις 51 χρονών έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα ο γνωστός κωμικός ηθοποιός και συγγραφέας!
Ο λόγος για τον Sean Hughes, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, ενώ στο τελευταίο του tweet μια εβδομάδα πριν είχε γράψει: «Είμαι στο νοσοκομείο».
Η εταιρεία του έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του, ενώ οι πρώτες πληροφορίες για κάνουν λόγο για κίρρωση του ύπατος ως αιτία θανάτου.
Ο Sean έγινε γνωστός μέσα από τις εμφανίσεις του στο show Never Mind the Buzzcocks και στην κωμική σειρά που έγραψε ο ίδιος με τίτλο Sean’s Show.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ……ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ……ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….. ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ……ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ……ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….. Reviewed by Μη μου πεις on 5:47 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.