Εκτακτο: Θλίψη στην Ελληνική τηλεόραση - Έφυγε ξαφνικά διάσημος παρουσιαστής

Πέθανε ξαφνικά μόλις στα 48 του χρόνια ο διάσημος ελληνας παρουσιαστης.. Πρόκειται για τον Γιάννη Κασαπάκη. Όπως έγραψε η αδελφή της συζύγου του στο προφίλ του Γιάννη στο facebook, ο Γιάννης έφυγε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Ευγενικός άψογος επαγγελματίας, σύζυγος και πατέρας ο Γιάννης και όλοι οι συνάδελφοι και οι φίλοι του τον αποχαιρέτησαν με τα πιο όμορφα λόγια στο facebook.
Aνάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός παρουσιάστης Τάσος Τρύφωνος o οποίος αποχαιρέτησε τον Γιάννη σοκαρισμένος από τον ξαφνικό θάνατό του γράφοντας: "Καλημέρα σας. Είναι με μεγάλη λύπη που πληροφορηθήκαμε σήμερα όλη η ομάδα του ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ τον απροσδόκητο θάνατο του εικονολήπτη της εκπομπής στην Αθήνα @Ioanniskasapakis. Ο Γιάννης ήταν από τους καλύτερους στη δουλειά του και με αδαμάντινο χαρακτήρα. Είχε συνεργαστεί με μεγάλα ελληνικά κανάλια αλλά και το euronews. Ήταν μαζί μας εδώ και πέντε χρόνια. Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ήταν μοναδικά. Μόλις πριν μια εβδομάδα ήμασταν μαζί και κάναμε τα τελευταία γυρίσματα για το 2017 στην Αθήνα . Δυστυχώς ήταν και η τελευταία φορά που συνεργαστήκαμε. Η εκπομπή δεν θα είναι η ίδια χωρίς αυτόν. Καλό ταξίδι Γιάννη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ - Τάσος Τρύφωνος".
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Εκτακτο: Θλίψη στην Ελληνική τηλεόραση - Έφυγε ξαφνικά διάσημος παρουσιαστής Εκτακτο: Θλίψη στην Ελληνική τηλεόραση - Έφυγε ξαφνικά διάσημος παρουσιαστής Reviewed by Μη μου πεις on 7:41 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.