Ασύλληπτη πρόκληση Κιλιτσντάρογλου: Θα έρθω το 2019 να πάρω όλα τα νησιά του Αιγαίου

Ξεπέρασε κάθε όριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου τα έβαλε και με τον Ερντογάν που όπως είπε «φοβάται» να απαντήσει στους Έλληνες.
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, αναφερόμενος στις τουρκικές διεκδικήσεις για τα νησιά του Αιγαίου είχε πει μεταξύ άλλων «μολών λαβέ», από τη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα (18/12).
Σήμερα, απάντηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας έδωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Όπως μεταδίδει η τουρκική sozcu δήλωσε: «η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου. Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας μου απάντησε "Έλα και πάρ’ τα (μολών λαβέ)". Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο. Και ο Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».
Ο Κιλιτσντάρογλου επικρίνοντας στη συνέχεια τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν, είπε, «από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι ηγέτης του κόσμου;».

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Ασύλληπτη πρόκληση Κιλιτσντάρογλου: Θα έρθω το 2019 να πάρω όλα τα νησιά του Αιγαίου Ασύλληπτη πρόκληση Κιλιτσντάρογλου: Θα έρθω το 2019 να πάρω όλα τα νησιά του Αιγαίου Reviewed by Μη μου πεις on 5:51 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.