Κριμα! Πέθανε στα 22 η διάσημη Ελισσάβετ Αντωνιάδη.. γνωστή ως "απλή φοιτήτρια" στο..

«Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστέρα από μάχη με τον καρκίνο. Η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο 1/3 στο Λαγονήσι. Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι. Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά».
Με αυτή την ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, η οικογένεια της «Απλής φοιτήτριας» (@foititria) στο Twitter ενημέρωσε τους followers της για το τραγικό νέο.

Σήμερα το πρωί σε ηλικία 22 ετών έφυγε η Ελισάβετ Αντωνιάδη υστερα από μάχη με τον καρκίνο.Η κηδεία θα γίνει σε στενο οικογενειακό κύκλο1/3στο Λαγονήσι.Η Βετούλα μας ήταν μοναχοπαίδι.Σαν ξάδερφός, όφειλα να ενημερώσω μιας και τα μηνύματα αγάπης ήταν αμέτρητα. Να είστε όλοι καλά.
— Απλή φοιτήτρια (@foititria) 28 Φεβρουαρίου 2018

Στις 26 Φεβρουαρίου η Ελισάβετ Αντωνιάδη είχε γράψει.
«Παιδιά, η κατάστασή μου προχώρησε αρκετά και έχει γίνει μετάσταση στα οστά. Ο λογαριασμός μου πλέον δεν ξέρω αν θα ξανακινηθεί. Μεταφέρθηκα πίσω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστώ όλους όσους ήσασταν κοντά μου. Εις το επανιδείν».
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Κριμα! Πέθανε στα 22 η διάσημη Ελισσάβετ Αντωνιάδη.. γνωστή ως "απλή φοιτήτρια" στο.. Κριμα! Πέθανε στα 22 η διάσημη Ελισσάβετ Αντωνιάδη.. γνωστή ως "απλή φοιτήτρια" στο.. Reviewed by Μη μου πεις on 9:51 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.