ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.. Ο θεός να βάλει το χέρι του.. Ευθεία απειλή πολέμου από την Τουρκία!


Απίστευτες απειλές εκστόμισε ο επικεφαλής των συμβούλων του Ταγίπ Ερντογάν προς την Ελλάδα. Ο Yigit Bulut, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο θέμα των Ιμίων.


Μεταξύ άλλων είπε: «Η Αθήνα θα νιώσει την οργή της Τουρκίας, χειρότερη από αυτή στην Αφρίν. θα σπάσουμε τα χέρια και τα πόδια αξιωματούχων, του πρωθυπουργού ή όποιου υπουργού τολμήσει να ανέβει στα Ίμια στο Αιγαίο».
Με αυτές τις δηλώσεις ο σύμβουλος του Ερντογάν δεν διστάζει να απειλήσει ακόμα και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ενώ αναφερόμενος και σε υπουργό είναι βέβαιο ότι φωτογραφίζει τον υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο. Περιμένουμε την αντιδραση της Αθήνας στις δηλωσεις του συμβούλου του Τούρκου πρωθυπουργού..Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.. Ο θεός να βάλει το χέρι του.. Ευθεία απειλή πολέμου από την Τουρκία! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΞΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ.. Ο θεός να βάλει το χέρι του.. Ευθεία απειλή πολέμου από την Τουρκία! Reviewed by Μη μου πεις on 7:33 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.