ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΣ!

Θρίλερ στον Έβρο με Έλληνες φαντάρους που συνελήφθησαν από Τούρκους.
Το συμβάν σημειώθηκε χθες Πέμπτη, το πρωί, όταν στρατιωτική περίπολος, με δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς, βρέθηκε σε τουρκικό έδαφος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Η τουρκική περίπολος τους εντόπισε και τους συνέλαβε.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΣ, πρόκειται για μια συνήθη περιπολία στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου.
Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές, και οι συλληφθέντες είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΓΕΣ, αναφέρει:
«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς, στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.
Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες αρχές. Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.
Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.»
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΣ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΡΙΛΕΡ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ! ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΕΣ! Reviewed by Μη μου πεις on 4:29 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.