Κλήσεις Εφέδρων για Επιστράτευση και Πορτοκαλί Συναγερμός - Τι Ακριβώς Συμβαίνει

Κλήσεις εφέδρων από τη διεύθυνση επιστράτευσης αυξάνουν τις φήμες περί κατάστασης επιστράτευσης.

Στο Armyvoice.gr δεχθήκαμε μηνύματα και τηλεφωνήματα ανθρώπων που μας έκαναν λόγο ότι αρκετοί έφεδροι ειδοποιούνται να είναι σε ετοιμότητα, ενώ έφθαναν να μας πουν ότι είναι πιθανό να έχει μπει η χώρα σε "πορτοκαλί" συναγερμό.

Τα σενάρια αυτά δεν επαληθεύονται, τουλάχιστον από επίσημα χείλη. Η ανησυχία φαίνεται να προκλήθηκε από την κινητοποίηση των εφέδρων, οι οποίοι ενημερώνουν και επικαιροποιούν τέτοια εποχή τα στοιχεία τους, ώστε να κληθούν στις ασκήσεις που θα γίνουν μέσα στον χρόνο.

Υπάρχει μάλιστα και σχετική ανακοίνωση:  Ο Προεδρος του ΔΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.ΚΟΝΤΟΣ Εφ Ταγματαρχης (ΚΔ) ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ τα Μελη μας  οτι η λίστα των εθελοντων Εφεδρων  Αξιωματικων -Υπαξιωματικων -Στρατιωτών -
Καταδρομεων Αλεξιπτωτιστων Πεζοναυτών , εχει δοθει στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ /ΓΕΣ με την οποία ειμεθα σε διαρκή επαφή ,για επικαιροποίηση και συμμετοχή τους σε Επιστρατευτικες Ασκησεις .
Παρακαλούνται οσοι κληθούν με ΦΑΠ να ενημερώσουν Αμεσα. τλφ η email  τον
ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ .

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Κόντο, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για επιστράτευση ή για συναγερμό, αλλά για απλή ενημέρωση όπως γίνεται συχνά ώστε να επικαιροποιηθούν οι λίστες των εφέδρων. Συνεπώς λήξη συναγερμού και σεναρίων επιστράτευσης!
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Κλήσεις Εφέδρων για Επιστράτευση και Πορτοκαλί Συναγερμός - Τι Ακριβώς Συμβαίνει Κλήσεις Εφέδρων για Επιστράτευση και Πορτοκαλί Συναγερμός - Τι Ακριβώς Συμβαίνει Reviewed by Μη μου πεις on 8:19 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.