Κανάκης κατά Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα

Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης. Μπράβο ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα…», είπε ο παρουσιαστής.


Θέση για το χαμό που δημιουργήθηκε με τη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα πήρε μέσα από την εκπομπή του, τους Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης ο οποίος έκανε λόγο για κωλοτούμπες του τραγουδιστής:

«Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η κοπέλα ότι “εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις”. Γιατί όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα. Και όταν το εισιτήριο είναι 150 ευρώ… Έτσι λοιπόν την έκανε όχι τη μία, τις δύο, τις τρεις κωλοτούμπες ο Νότης Σφακιανάκης. Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης… Είδατε, είναι μαγικό αυτό. Όταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μας παίρνουν τις δουλειές. Όταν είσαι στην Αλβανία, οι Έλληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα…», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.
Απαγόρευσαν στον Νότη Σφακιανάκη να τραγουδάει τις μεγάλες επιτυχίες του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Νέος «πονοκέφαλος» για τον Νότη Σφακιανάκη λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην Αλβανία, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Αλβανία.
Μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ο γνωστός συνθέτης γνωστοποίησε πως αποστέλλει εξώδικο στον τραγουδιστή με την οποία απαγορεύει την δημόσια εκτέλεση των εν λόγω τραγουδιών.
«Με εξώδικο που θα επιδοθεί-κοινοποιηθεί τις αμέσως προσεχείς ημέρες ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ την δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου από τον τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη», αναφέρει στην ανάρτησή του, ενώ είχε προηγηθεί ένα post, σε κόκκινο φόντο με μαύρα γράμματα, με τις λέξεις «ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η δημόσια εκτέλεση των τραγουδιών μου κ. Νότη Σφακιανάκη».
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Κανάκης κατά Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα Κανάκης κατά Σφακιανάκη: Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα Reviewed by Μη μου πεις on 1:19 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.