Έκτακτη είδηση! Κεραυνός χτυπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη και αρπαξε και φωτιά!!

Λαχτάρισαν οι  επιβάτες λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου που εκτελούσε σήμερα το μεσημέρι  το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη - Ορεστιάδα.
Όλα συνέβησαν γύρω στις 4 το απόγευμα όταν κεραυνός χτύπησε το λεωφορείοτην ώρα που βρισκόταν στο χωριό Μοναστηράκι λίγο έξω από τις Φέρες. Να σημειωθεί πως στην περιοχή είχε ξεσπάσει μπόρα.
Ευτυχώς χάρη στην ηλεκτρική εκκένωση του λεωφορείου και την άμεση αντίδραση του οδηγού δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους, ενώ το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς.
Στο σημείο έσπευσαν  δύο οχήματα της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να εμποδίσουν τις φλόγες να επεκταθούν στη γύρω περιοχή
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!
Έκτακτη είδηση! Κεραυνός χτυπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη και αρπαξε και φωτιά!! Έκτακτη είδηση! Κεραυνός χτυπησε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Αλεξανδρούπολη και αρπαξε και φωτιά!! Reviewed by Μη μου πεις on 9:04 π.μ. Rating: 5
Από το Blogger.